Back on track

Hej nu var jag tillbaka igen... För hundrade gången kanske? Jaa... Men Jag saknar det och vill komma igång igen! Hur är det med er? Hoppas att allt är bra och välkommen till min blogg!
Nedanstående inlägg är från förr när jag bloggade men tänkte att det är bra om jag har kvar dem som berättar lite om mig! Så ni får lite koll på läget. Så här ↓ är en gammal Utmaning som jag gjorde, men den stämmer fortfarande så läs gärna! Men jag återkommer när jag vill skriva lite, Puss och kram tillsdess!


 Varför började du blogga?

 Jag har nog inte riktigt något direkt anledning till varför jag började. Men jag gi8llar när det finns något som bara ska handla om det jag vill att det ska handla om. Jag gillar att det inte finns något rätt eller fel på det jag gör. Att här i bloggen kan jag skriva om saker jag tycker om och för hoppningsvis intressera er som läser det jag skriver på något sätt. Men jag gör det bara för min egen skull, för att skriva av mig lite när jag känner för det. Jag tycker även att det är väldigt kul att blogga! Jag tycker om att bli inspirerad och informerad av andra. Och att få ta del av andras tankar. Genopm att läsa andra bloggar, kommentera och självklart få ta del av kommentarer från Er på min egen blogg. Att få respons på någonting man har gett er chansen att ta del av, av någonting jag faktiskt tycker om att göra.

 Vilka bloggar följer du?

 Det är inte riktigt så att jag slavföljer bloggar på det sättet. Men det finns bloggar som jag kikar in på ibland när jag vill få lite inspiration i vardagen. Framför allt bloggar som innehåller mode! Några exempel/tips skulle kunna vara: Fanny Lyckman, Kenza, Hanna Friberg, Cornelia och många många fler. Men dem här är dem som jag kom på i första hand. Sen kollar jag mest in vänners bloggar och andra lite mindre men BRA bloggar!

 Vilken är din favoritfärg?

 Åh den här frågan är så svår! Näsan lika svår som nästa fråga om favoritfilm...
Men jag älskar vitt och svart.. Men är det riktiga färger? Jo det är det, då skulle jag säga vitt eller svart med små färgklickar! (Angående kläder m.m) Älskar tillexempel orange! Det är en sån jäkla snygg detalj! Efter vitt/svart blir det orange/gul/röda nyanser!

 Vilken är din favoritfilm?

 Och där kom frågan... Favoritfilm...
Jag älskar att kolla på film! Har sett hur många filmer som helst! Tycker att det är så svårt att bara välja en...
Men jag gillar i alla fall drama och Thriller mest. Drama som kan vara baserad på en verklig händelse med lite psykiskt jobba handlingar är det bästa. Men annars gillar jag Thriller med lite komedi i sig. Så att man kan få Wow-as lite och skratta lite då och då. Men om jag skulle välja någon om jag var tvungen så skulle jag nog säga, Transformers filmerna eller Iron man... Vet inte varför men tycker att dem är så jäkla bra... (Från ingenstans...)

 Vilket land/länder vill du besöka och varför?

 Bli inte förvånade...
Men jag är halv thai och har inte varit i Thailand i mitt liv... Jag är väldigt besviken över det. Min mamma kommer från Thailand och vi har aldrig tagit oss tid att åka dit så att vi får se vart hon kommer ifrån. Eller tid har det väl funnits. Det är väl snarare pengar det har varit dåligt med. Att åka och resa för. Vi har aldrig varit pågång heller. Så jag har inga förhoppningar på att vi kommer åka heller. Men jag skulle bli väldigt glad om vi gjorde det. Men första gången skulle jag vilja åka med mamma i alla fall, det är jag fast vid. Men när är det svårare att säga. Men om det är någonstans jag vill så är det dit.

Regler: Länka till den du har fått och tagit frågorna till utmaningen ifrån. Svara de 5 överstående frågorna och utmana andra bloggar!

KOMMENTARER


Kuul att läsa :D Bra svar och hoppas att det blir en Thailand resa snart med din mamma :-)

2011-11-21 // 23:40:22

SV: tack så mycket, detsamma tjejen! kram

2011-11-22 // 07:25:25

Nu ligger dagens bloggtips ute :)

Vill du bli det imorgon framför mina 1000 tals läsare?

anmäl dig här: http://saandriiiee.blogg.se/2011/november/bloggtipsvinnare-ny-tavling-4.html#comment

2011-11-22 // 16:46:13

Tack snälla du :) Trevlig kväll!

2011-11-24 // 20:12:34
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: