Byter Portal

BYTER NU BLOGGPORTAL OCH BÖRJAR PÅ NYTT! {HÄR} ÄR MIN NYA BLOGG! FÖLJ MIG DÄR IST!

  ISABELLEKARLBERG.DEVOTE.SEK O M M E N T E R A (0)
publicerat i LifeofBellle / länka inlägget

   

Stressigt Nr.1

Nu är det mycket. Skolan börjar imorgon och flera prov planerade under veckan. Lite tid över till bloggen. Tyvärr. Men så är det ibland men jag ger er en förklaring. Hoppas allt är bra. Ni kommer märka när extratiden är funnen. När flytet är uppe igen. Kram

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i LifeofBellle / länka inlägget

   

12.07Nu har jag i stort sätt packat klart allting för att åka hem till Stockholm igen!
Jag har siktat in mig på 12.07 tåget och ska försöka att komma iväg då också. Sitter nu och tvekar på och jag ska äta frukost eller lunch... Humm...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i LifeofBellle / länka inlägget

   

Nya boots!Åh nu har jag  nya skor och det känns så skönt! Faktiskt TVÅ par om jag ska vara riktig men visar bara upp dessa. Jag har ju vela ha stövlar med dragkedja bak men inte riktigt hittat några som jag ville betala så mycket pengar för. Men DOCK har jag ett tips till er som vill ha äka skinn i dessa Prime fakeboots. Och det hittade jag först och kostade faktiskt "bara" 999;- Och det ser äkta ut. De finns på det Tyska företaget Deichmann. Vet inte riktigt i vilka städer det finns men här i Eskilstuna har det en butik i alla fall och det har sådana skor.
Dessa som jag köpte idag är från Skopunkten och kostade 499;- som jag fick som tidig födelsepresent av min Mormor. TACK MORMOR! 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Clothers and new stuff / länka inlägget

   

Vart ska jag börja?Det bara ligger på hög och väntar på att få bli påbörjad. Men vart ska jag börja? Har gått upp i skaplig tid nu för att ägna tid till detta. Humm, vad ser roligast ut? Jag har sett filmen till min filmanalys "Kalle och chokladfabriken", så det har jag redan gjort... Sen då? Psykologin tvåa?

Ps. Förlåt för mina usla mobilbilder här i bloggen. Men det är så det får bli ibland.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i LifeofBellle / länka inlägget